Ruska tražilica letova lansirala je bolesnu "igru" u kojoj se mogu osvojiti jeftine aviokarte, a to se postiže tako da se bombama raznose zastave duginih boja, izbjeglice, marihuana i teže droge.

Igra, koju su osmislili AviaSales and i banka Tinkoff zove se "Survive in Europe", a bazirana je na popularnoj igri "Minesweeper" iz sustava Windows. Igrači imaju pet pokušaja, a za svaku osvojenu "karticu" osvajaju 30.000 letačkih milja.

Umjesto bomba, na karti "mine" su u ovoj varijanti igre zastave duginih boja, izbjeglice, marihuana i teže droge, odnosno sva "zla" Zapadne Europe kojih u Majci Rusiji nema, piše Gay Star News.

02

Kliknete li na "duginu minu", primjerice, prikaže se tekst: "U Europi ima LGBT osoba. U Sočiju su samo heteroseksualci", a podijelite li rezultate na društvenim mrežama, igra se bez ograničenja.

Ova "inovacija" nalik je ISIL-ovoj igri iz travnja u kojoj igrači kao islamski ekstremisti bacaju gej muškarca sa zgrade i njime gađaju mete te tako osvajaju bodove.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.