Svjetska premijera dvosatne specijalne i završne epizode TV serije o životu trojice gej prijatelja, "Looking", koja je kod nas prevedena kao "Traženje", bit će prikazana na popularnom međunarodnom LGBT filmskom festivalu u San Franciscu.

Redatelj filma Weekend, Andrew Haigh, potpisuje ovu specijalnu epizodu koja će prvi put biti prikazana tijekom festivala San Francisco Frameline koji slavi 40. obljetnicu, piše PinkNews.

TV serija "Looking" koja je kod nas prevedena kao "Traženje" prvi put je emitirana na HBO-u 2014. i zauzela je posebno mjesto u srcima njenih gej obožavatelja. No, serija u kojoj su glavne uloge imali Jonathan Groff, Frankie J. Alvarez i Russell Tovey, potrajala je samo 18 epizoda i ukinuta je nakon druge sezone u ožujku prošle godine.

Predsjednik HBO-a, Michael Lombardo, tada je za Udruženje TV kritičara izjavio kako mu je odluka bila "jako bolna".

"Mislio sam kako serija kreativno nudi nešto što nisam vidio ni u jednoj drugoj, pogotovo kad je riječ o životu gej zajednice. Kao gej, bio sam i izuzetno ponosan zbog toga što se u seriji na vrlo iskren i otvoren način govori o životu gej muškaraca".

Radnja TV serije "Traženje" pratila je živote tri glavna muška gej lika, Patrika, Augustina i Doma i njihovih prijatelja.

"Nakon dvije godine druženja s Patrikom i njegovim najbližim prijateljima i njihovom potragom za ljubavlju i trajnom vezom u San Franciscu, HBO će prikazati specijalno izdanje zadnjeg poglavlja tog putovanja. Radujemo se što ćemo to podijeliti s njihovim odanim obožavateljima", priopćili su iz HBO-a.  

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.