Svijet poznatih i slavnih bogatiji je za još jednu LGBT+ osobu, višestruko nagrađivanu australsku glumicu Rebel Wilson koja je u četvrtak na Instagramu objavila fotografiju sebe i svoje djevojke Ramone Agruma.

Uz nasmiješena lica dodala je kako je oduvijek mislila da treba pronaći Disneyjeva princa, no sve što joj je trebalo sve ovo vrijeme bila je upravo Disneyjeva princeza. Objavu je završila pretražnicom #loveislove (ljubav je ljubav) koja je jedna od mnogih koje Instagram tradicionalno svakog Mjeseca ponosa oboji u dugine boje.

rainbhash

Spojio ih je zajednički prijatelj, a prije nego što su se odlučile naći uživo, tjednima su se dopisivale. Wilson kaže da je na neki način bilo staromodno, ali romantično.

"Želim biti u zdravoj vezi, a sad jesam"

Za časopis i web portal People nedavno je izjavila da je prolazila i još uvijek prolazi kroz proces pronalaženja vlastite vrijednosti. "Imala sam krive zube. Kad me ljudi upoznaju, shvate da sam dobra prilika, ali nitko nije uistinu bio zainteresiran. To je rezultiralo time da odem iz Australije u SAD i ostvarim ovu nevjerojatnu karijeru. Bih li to mogla učiniti da sam imala ozbiljnu vezu?"

Kaže i da je kasno sazrela, barem kad je u pitanju ljubav, jer se u dvadesetima fokusirala na studij prava i glume. Dodala je i da "u svakoj vezi naučiš nešto o sebi i o onome što tražiš. S bivšima je bilo trenutaka kada sam trpjela trenutke koje nisam trebala trpjeti. S partnericom se želim osjećati ravnopravno i želim biti u zdravoj vezi. Sad to napokon osjećam", dodala je Wilson koja je procvjetala u svojim 40-ima.

Iako nije javno izjavila kako se identificira, Wilson je do veljače 2021. bila u vezi s poduzetnikom Jacobom Buschom.

Tko je Ramona Agruma?

Ramona Agruma osnivačica je ekološki osviještenog brenda odjeće Lemon Ve Limon kojim aludira na svoje citrusno prezime. Također je osnovala brend nakita DeLys te je ambasadorica nakita za turski Bee Goddess.

Volontirala je organizaciju Planet Hope koja se bavi rješavanjem problema obiteljskog beskućništva te za neprofitne organizacije AMIDEAST i GO Campaign koje pružaju edukacijske mogućnosti za djecu diljem svijeta.

Studirala je pravo na Sveučilištu u Rigi i govori četiri jezika: engleski, ruski, njemački i letonski.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.