Foto: Chiva/INFphoto

Višestruko nagrađivana i jedna od najboljih glumica današnjice, Jodie Foster, vjenčala se u tajnosti s glumicom Alexandrom Hedison, s kojom je u vezi manje od godinu dana.

Kako doznaje portal E! Online, dvije su žene sklopile brak proteklog vikenda, daleko od očiju javnosti. Hedison je publici poznata po ulozi Dylan Moreland u seriji "The L Word", a prije nego što se pridružila slavnoj glumačkoj postavi, glumica je bila u trogodišnjoj vezi s Ellen DeGeneres.

Dvostruka Oskarovka, Foster, autala se na prošlogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa iako je javnost odavno spekulirala da je glumica lezbijka. Kasnije je i sama potvrdila da je bila u 20-godišnjoj vezi sa Cydney Bernard, s kojom ima dva sina.

Hedison i Foster počele su se viđati prošlog ljeta, a izvor blizak glumicama kazao je kako su "dvije žene ludo zaljubljene". Prvi put su viđene zajedno u javnosti prošlog ljeta na jednom seminaru studija Fox u Los Angelesu i potom u obližnjem restoranu.

Švicarci su u nedjelju uvjerljivom većinom podržali zakon koji zabranjuje diskriminaciju na temelju

Ovogodišnja zagrebačka Povorka ponosa najavljena je za 1. lipnja. Organizacijski odbor Povorke

U nedjelju je održana 96. dodjela Oscara koja je protekla u očekivanom tonu – "Oppenheimer" je

Je li vam poznat scenarij kad se kolege s posla vrate s godišnjeg odmora i prepričavaju

Dora 2024. nakon dugo je godina donijela dvije polufinalne večeri, jer standardni format od jedne

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.